Pilisi Parkerdő Zrt. - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   english   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Extrém túra
Ajánlat kalandvágyó túrázóknak
 
Ha szereted a jó túrákat, szeretsz gyönyörű természeti környezetben aktívan kikapcsolódni, és még bevállalós is vagy, akkor neked szól ajánlatunk.
 
Túraajánlatunk nehézségi fokonként választható:
 
Könnyű túraútvonal:
Túraútvonal hossza:2,5 km Időtartam:1,5 óra
Áprily-völgyi túra: Kisoroszi Révátkelésnél, a 11-es főúttól indul, az Áprily-völgyön keresztül a Nagyvillám-hegyre
 
Közepes nehézségi fokú túraútvonal:
Túraútvonal hossza:7 km Időtartam:3 óra 20 perc
Dömös – Rám-szakadék: Dömös falu főteréről gyalog közelíthető meg Rám-szakadék, ami méltán híresült el páratlan szépségéről. Sziklákat megmászva a patakmederben, és mellette visz az út. Visszaúton a Lukács-árkon át, kellemes levezető séta visz az aszfaltos útig.
 
Nehéz túraútvonal:
Túraútvonal hossza:3,5 km Időtartam:4,5 óra
Vadálló-kövek: Dömös felől meredek kaptatón, Vadálló-kövekig. Vissza út könnyebb. Csodálatos környezetben visz az út, a teljes túraútvonalon.
 
Canopy-drótkötélpályás lesiklás:
A lombkoronaszintben 900 m hosszú drótkötélpályán, hegymászóbeülő segítségével a 7-9°-os lejtésű pályán kb.50 perces menetidő alatt 150 m-es szintkülönbséget száguldhatsz át.
 
Bobozás télen-nyáron:
A Nagy-Villám hegy déli oldalának legkalandosabb szórakozási lehetősége, ami évek óta kicsik és nagyok kalandtúráinak kedvenc célpontja. Ma már nem csak nyáron várja a bobozni vágyókat, hanem az alpesi bob pálya megépítése óta bármilyen időjárási viszonyok között korlátlanul használható. A pálya hossza 700 méter, melyen a száguldást 11 szerpentinkanyar teszi még izgalmasabbá.
Részvételi díj: 10.600.-Ft/fő
A részvételi díj tartalmazza a túravezetés (választott útvonalon), a drótkötélpálya, a bobozás díját és az ebéd árát. Nem tartalmazza buszos szállítás díját, mely 10.000.-Ft/kisbusz.
 
Információ, jelentkezés:
Pilisi Parkerdő Zrt.
Visegrádi Erdészet
Erdei Művelődés Háza
Telefon/fax: 06-26-398-227
E-mail: emh@pprt.hu