Pilisi Parkerdő Zrt. - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA       magyar   english   
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Hírek

Ingyenes Wi-Fi a Pilisszentiváni Sportpálya környékén

Újabb fontos állomásához érkezett a Pilisszentiván Község Önkormányzata, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Pilisi Parkerdő Zrt. által tavaly júliusban megkötött, háromoldalú szakmai együttműködés.  

Részletek
Megújult a Dobogókő melletti Rezső-kilátó

A Pilisi Parkerdő Zrt. az OPAL Szolgáltató Zrt. által nyújtott 4,5 millió Ft-os támogatásnak köszönhetően felújította a Dobogókő mellett található, nagy népszerűségnek örvendő Rezső-kilátót és az ahhoz kapcsolódó sétányt. A Rezső-kilátóból csodálatos kilátás tárulhat elénk: Dömös felé tekintve a Rám-hegy, a Vadálló-kövek, a Prédikálószék és a Dunakanyar, a Duna túloldalán pedig a Börzsöny csúcsai, többek között a Szent Mihály-hegy, a Csóványos és a Nagy-Hideg-hegy látható. A kirándulók kényelmét szolgálja még egy vadonatúj panorámatábla is, amely segítségével könnyebben beazonosíthatóvá válnak a kilátóból látható fekvő hegycsúcsok és települések.   

Részletek
Önkéntesek tüsténkedtek a Budakeszi Vadasparkban és a Szilfa-tisztáson

A Citi Magyarország 400 önkéntese idén is a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészete támogatásával és szakmai segítségével rendezte meg immár hagyománnyá vált önkéntes napját. Az önkéntesek példaértékű lelkesedéssel, jó hangulatban végezték a munkájukat: a Budakeszi Vadaspark környékén található Szilfa-tisztáson játszóteret, játszóvárat, színpadot, esőbeállókat, padokat festettek, és sétautakat is szélesítettek.  

Részletek