» Hírek » Zajlanak az őszi munkák a Pilisi Parkerdő vállalkozási üzletágában
OldaltérképOldaltérkép   Nyitó oldal Nyitó oldal
Zajlanak az őszi munkák a Pilisi Parkerdő vállalkozási üzletágában
2017.11.03. 12:29
Kaszálások és nyomvonal karbantartás az ország több pontján. 
Az ősz a természetben végzett munkák kiemelt időszaka. A szakemberek a kezelt területeken a tél beállta előtt, a vegetációs időszak végére, a növényzet nyugalmi állapotának kezdetére készülnek fel.
 
A Pilisi Parkerdő Zrt-nél dolgozó szakemberek ősszel sem csak az erdőben dolgoznak, hanem számos megbízatásuknak köszönhetően, az ország több pontján végzik az utak melletti fásítások és védőzónák karbantartását, ápolását. Az ország leglátogatottabb területei között számon tartott fővárosi erdők kezelésének tapasztalatait felhasználva, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-vel kötött szerződés alapján idén szeptemberben, az M8, az M85 és az M44-es gyorsforgalmi utak mellett dolgoztak a pilisi erdészek. Az erdőgazdaság munkatársai jelenleg Nyíregyháza külterületén végeznek 10 hektárnál nagyobb területen kaszálási munkát.
 
A Pilisi Parkerdő Zrt. a növényzet gondozásának területén évtizedes vállalkozói múlttal rendelkezik: az olyan útépítéseket megelőző feladatok, mint a geodéziai felméréseket követő, illetve a régészeti és lőszermentesítési kutatóárkok létesítéséhez szükséges bozótirtás, valamint mezőgazdasági területek kaszálása, csereerdősítések és fásítások kivitelezése jelentik a leggyakoribb feladatokat, amelyek napjainkban is a társaság vállalkozási munkáinak legfontosabb irányát jelentik.
 

Keresés

Merre ne induljunk?

Korlátozások a Pilisi Parkerdő Zrt. területén

Pilis Bike

Pilisi turistaszállások

Eseménynaptár

www.pilishunting.com

A Passion for Hunting

Hazai Vadász

erdeiszallas.hu

 

Erdőjáró játék

Panorámaképek

Kattintson ide a képek megtekintéséhez
A panorámaképek megtekintéséhez kattintson a képre

Visegrádi Fellegvár

Reneszánsz panoptikum

Környzeti politika