» Hírek » Vadgasztronómiai díjakat nyert a Pilisi Parkerdő Zrt. csapata
OldaltérképOldaltérkép   Nyitó oldal Nyitó oldal
Vadgasztronómiai díjakat nyert a Pilisi Parkerdő Zrt. csapata
2017.09.06. 06:49
A Valkói Erdészet sikerrel mérettetett meg a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztiválon: az erdészet Isaszegi Vadászházháza az I. helyen végzett a „Vadételek Asztalán”, Őz kategóriában. 
A soponyai Vadgasztronómiai Fesztivál történetében 2017-ben új időszámítás kezdődött, hiszen az idei évben már Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivállá bővült az évek óta nagy sikerrel megrendezett esemény. Az immár a határokon túlra is nyitott rendezvény célja a hazai vadhús fogyasztásának népszerűsítése, és a hazai feldolgozású vad megismertetése a szélesebb közönséggel.
 
A rendezvényen több ezer látogató vett részt, a főzőversenyre pedig összesen hatvan sokat próbált csapat nevezett. A versenyzők a reggeli sorsoláson kapták meg az elkészítendő vadhús fajtáját (őz, szarvas, vaddisznó, avagy muflon), a vadételek között egyaránt megtalálhatók voltak a klasszikus és a reformkonyha finomságai is.
 
Külön öröm, hogy a nemzetközi versenyen a már említett I. helyen túl a Pilisi Parkerdő Zrt. Isaszegi Vadászházának őzpörköltje egyúttal az igen megtisztelő „Erdei Ételek Mestere” címet is elnyerte. 
 
A Pilisi Parkerdő Zrt. ezúton is gratulál a kimagasló sikerhez Szilágyi Ildikó főszakácsnak és a csapattagoknak: Soós Sándornénak, Panyor Diánának, Badáczy Lucának, Magyar Ferencnek, Kajon Jánosnak, Soós Gábornak és Kiss Bencének.
 
A Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál további információ:
 
Teljes eredménytábla: 
 

Keresés

Merre ne induljunk?

Korlátozások a Pilisi Parkerdő Zrt. területén

Pilis Bike

Pilisi turistaszállások

Eseménynaptár

www.pilishunting.com

A Passion for Hunting

Hazai Vadász

erdeiszallas.hu

 

Erdőjáró játék

Panorámaképek

Kattintson ide a képek megtekintéséhez
A panorámaképek megtekintéséhez kattintson a képre

Visegrádi Fellegvár

Reneszánsz panoptikum

Környzeti politika