» Hírek » Ingyenes Wi-Fi a Pilisszentiváni Sportpálya környékén
OldaltérképOldaltérkép   Nyitó oldal Nyitó oldal
Ingyenes Wi-Fi a Pilisszentiváni Sportpálya környékén
2017.06.22. 12:33
Újabb fontos állomásához érkezett a Pilisszentiván Község Önkormányzata, a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága és a Pilisi Parkerdő Zrt. által tavaly júliusban megkötött, háromoldalú szakmai együttműködés.  
A közös munka egyik legfrissebb gyümölcseként, illetve a gyalogos és biciklis erdőlátogatók kényelme érdekében az önkormányzat vállalta, hogy ingyenes internethasználati lehetőséget telepít a Pilisszentiváni Sportpálya néven ismert, a Pilis Bike erdei kerékpáros úthálózatban található P+B (Parkolj és bringázz!) helyszínre. Az ingyenes Wi-Fi hálózat az említett gócpontban, illetve a nagy népszerűségnek örvendő Jági-tanösvény kezdő állomásán, mintegy 200 méteres sugarú körben már mindenki rendelkezésére áll. 
 
Az együttműködési megállapodás szerint véghezvitt eredményekről pedig immár az 1500 példányban, az önkormányzat által a háztartásokba ingyenesen eljuttatott Pilisi Len magazin tájékoztatja a környékbeli lakókat. Az új, évi kétszeri megjelenéssel tervezett lap célja, hogy a lakók szorosabban nyomon követhessék a környékben végbemenő „zöld folyamatokat”. A magazin első számában többek között a Pilisi Len Díjról, a környezettudatosság erősítéséről, a megújult Pilisi Len Látogatóközpontról és a Pilisi Parkerdő Zrt. nevével szorosan összefonódó örökerdő-gazdálkodás hosszú távú előnyeiről lehet bővebben olvasni. 
 
A környezetvédelemről, a fenntartható gazdálkodásról, a környezeti nevelésről és a természeti és kulturális értékeink megőrzéséről zajló párbeszéd elősegítéseként a Pilisi Len magazin alapítói arra kérik a pilisszentiváni lakosokat, hogy témajavaslataik beküldésével ők is váljanak szerkesztőkké. Így a lap egészen biztosan azokat a kérdéseket érinthetné, amelyek valóban a legfontosabbak a környékbeliek szemszögéből. A témajavaslatokat a pilisilen@pilisszentivan.hu címre várják.
 

Keresés

Merre ne induljunk?

Korlátozások a Pilisi Parkerdő Zrt. területén

Pilis Bike

Pilisi turistaszállások

Eseménynaptár

www.pilishunting.com

A Passion for Hunting

Hazai Vadász

erdeiszallas.hu

 

Erdőjáró játék

Panorámaképek

Kattintson ide a képek megtekintéséhez
A panorámaképek megtekintéséhez kattintson a képre

Visegrádi Fellegvár

Reneszánsz panoptikum

Környzeti politika